PRIMERA ETAPA

PRIMERA ETAPA

Sortida i arribada des del Puig de Sant Salvador. Lloc de culte pels ciclistes illencs. Etapa de recorregut simple que consistirà en realitzar un Circuit entre les localitats de Portocolom, s'Horta, Calonge, S'Alqueria Blanca, Cas Concos i Felanitx.   Carreteres amples durant gran part del recorregut, excepte la carretera entre S'Alqueria Blanca i Cas Concos, on estar a les posicions capdavanteres serà clau per evitar possibles caigudes. Sense ser una etapa de grans desnivells, els ciclistes tendran la sensació de no poder agafar un alè en cap moment.   En els compassos
... Llegir més


 • Comparteix la nostra web:
 • Sortida i arribada des del Puig de Sant Salvador. Lloc de culte pels ciclistes illencs. Etapa de recorregut simple que consistirà en realitzar un Circuit entre les localitats de Portocolom, s'Horta, Calonge, S'Alqueria Blanca, Cas Concos i Felanitx.

   

  Carreteres amples durant gran part del recorregut, excepte la carretera entre S'Alqueria Blanca i Cas Concos, on estar a les posicions capdavanteres serà clau per evitar possibles caigudes. Sense ser una etapa de grans desnivells, els ciclistes tendran la sensació de no poder agafar un alè en cap moment.

   

  En els compassos finals de l'etapa, caldrà veure si algun grupet s'haurà animat en començar amb temps per davant la pujada final a Sant Salvador, o si, en canvi, ja veurem una disputa directa entre els millors de la carrera.


  Powered by Sport&Apps