SEGONA ETAPA

SEGONA ETAPA

Jornada de curta durada però molta intensitat amb sortida i arribada al municipi de Llucmajor. Els ciclistes hauran de lidiar fins en tres ocasions la pujada al Santuari de Gràcia; ascens complicat i estret que tot i no ser massa llarg, els percentatges de desnivell que presenta fan que la gent estigui ofegada tota l’estona.   Etapa molt estratègica on els equips amb més corredors poden posar en problemes al guanyador del dia anterior per desbancar-lo de la general. El que es trobi sol des d’un primer moment potser es trobi en una situació impossible de salvar.
... Llegir més


  • Comparteix la nostra web:
  • Jornada de curta durada però molta intensitat amb sortida i arribada al municipi de Llucmajor. Els ciclistes hauran de lidiar fins en tres ocasions la pujada al Santuari de Gràcia; ascens complicat i estret que tot i no ser massa llarg, els percentatges de desnivell que presenta fan que la gent estigui ofegada tota l’estona.

     

    Etapa molt estratègica on els equips amb més corredors poden posar en problemes al guanyador del dia anterior per desbancar-lo de la general. El que es trobi sol des d’un primer moment potser es trobi en una situació impossible de salvar. 


    Powered by Sport&Apps