QUARTA ETAPA

QUARTA ETAPA

Colofó final de la carrera al poble de Maria de la Salut. Jornada més llarga d'aquesta edició que es disputarà a les carreteres més clàssiques del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca, amb les pujades a Sa Serra i Sa Verdera com a jutges del recorregut que aniran minvant encara més les forces dels corredors i les unitats del pilot.   En el darrer gir, a la rotonda del poliesportiu de Maria és seguirà recte en comptes de voltar cap a la dreta com les altres vegades per poder encarar els quilòmetres finals de la volta. Serà important que els corredor
... Llegir més


 • Comparteix la nostra web:
 • Colofó final de la carrera al poble de Maria de la Salut. Jornada més llarga d'aquesta edició que es disputarà a les carreteres més clàssiques del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca, amb les pujades a Sa Serra i Sa Verdera com a jutges del recorregut que aniran minvant encara més les forces dels corredors i les unitats del pilot.

   

  En el darrer gir, a la rotonda del poliesportiu de Maria és seguirà recte en comptes de voltar cap a la dreta com les altres vegades per poder encarar els quilòmetres finals de la volta. Serà important que els corredors aprofitin aquests últims quilòmetres per col·locar-se al capdavant del pilot perquè els espera un final inèdit res senzill.

   

  Un cop entrin al municipi, aniran recte cap al fora vila de Maria per voltar a una corba de 90 graus cap a la dreta a falta de quatre-cents metres a meta on s'hauran d'enfrontar a una pujada en línia recta de més del 10% de mitja de pendent. Si les diferències entre els de la general no són grosses, potser hi hagi més d'un ensurt!


  Powered by Sport&Apps