Ordre de sortida CRI

Consulta aquí l'ordre de sortida de la contra rellotge individual


Llistat d'inscrits definitiu i dorsals

Consulta aqui el teu dorsal asignat.

Recorda presentar la llicència per a la recollida.


Reglament intern 36 TROFEU CICLISTA PLA DE MALLORCA #Pla2021

 1. Organització

 

El Club Ciclista Pla de Mallorca, organitza amb aquesta reglamentació i sota la normativa vigent i règim disciplinari de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, el 36 TROFEU CICLISTA PLA DE MALLORCA, es disputaran quatre etapes, amb la modalitat de Challenge. Els itineraris i tota la informació de la cursa estan publicats al web oficial https://www.plamallorca.com/index.php.

 

 1. Etapes

 

 • 1a ETAPA: Dijous 20 de maig, etapa en ruta. Sortida a Ariany a la Plaça Major. A les 14:30 h. Arribada a Maria de la Salut, Plaça des Pou. El control de firmes s’obrirà una hora abans de la sortida i es tancarà 15 minuts abans de la sortida. El control de firmes es realitzarà a la carpa habilitada per l’organització a la sortida de cada etapa.

 

 • 2a ETAPA: Divendres 21 de maig, etapa en ruta. Sortida a Sant Joan – Kubota Sant Joan. A les 14:30 h. Arribada al Santuari de Consolació. El control de firmes s’obrirà una hora abans de la sortida i es tancarà 15 minuts abans de la sortida. El control de firmes es realitzarà a la carpa habilitada per l’organització a la sortida de cada etapa.

 

 • 3a ETAPA: Dissabte 22 de maig, etapa CRI. Sortida a Lloret de Vistalegre al Camí de Son Pere (Davant l’escola) A les 14:30 hores sortida del primer corredor. Arribada a Sineu al Camí Matadero (Davant pàrquing mercat) Els corredors que per algun motiu no estiguin a la general, sortiran els primers. No hi haurà control de firmes.

 

 • 4a ETAPA: Diumenge 23 de maig, etapa en ruta. Sortida a Montuïri al Camí de Manacor (Davant Taller Can Joan) A les 14:30 h. Arribada al Santuari de Cura. El control de firmes s’obrirà una hora abans de la sortida i es tancarà 15 minuts abans de la sortida. El control de firmes es realitzarà a la carpa habilitada per l’organització a la sortida de cada etapa.

 

 1. Protocol sanitari COVID-19

 

 • Es Obligatori l’ús de mascareta en tota la zona de sortida i arribada. Als participants, els jurat tècnic els hi indicarà quan es poden llevar la mascareta 10 segons abans de iniciar l’etapa. A l’arribada, tots els participants s’han de posar la mascareta just després de creuar la meta.
 • Al control de firmes, es prendrà la temperatura a tots els participants, en el cas que algun tingui una temperatura superior a 37,4 no podrà prendre part a la cursa, haurà d’abandonar la zona i acudir a un centre de salut.
 • Durant l’ etapa, queda completament prohibit compartir avituallament o bidons. Així com tirar-se aigua a sobre, escopir o qualsevol tipus de contacte físic.
 • Els directors esportius o auxiliars que avituallin als participants ja sia en el cotxe d’equip o a peu de carretera, han de dur mascareta i guants.
 • S’han de complir amb tot moment les mesures de seguretat marcades per l’organització i les autoritats sanitàries. El no compliment d’aquest protocols por ser motiu d’expulsió i/o negació de participació a la prova o a les zones de sortida i arribada.

 

 1. Inscripcions, recollida de dorsals i chips, reunió de directors

 

 • Els corredors s’hauran d’inscriure prèviament al web plamallorca.com Clica AQUÍ per accedir El tràmit d’inscripció s’obri el 19/03/2021 i es tanca el dimarts 18/05/2021 a les 12:00 o en esgotar les 150 places disponibles. En el cas que s’esgotin les inscripcions, s’obrirà una llistat d’espera, ja sia per possibles baixes o per si es poguessin ampliar les places. Els interessats en estar a la llista d’espera hauran d’enviar el seu nom, DNI i llicencia digital al correu info@plamallorca.com.

 

 • IMPORTANT: La inscripció serà ÚNICAMENT Online, NO ES PODRAN INSCRIURE EL DIA DE LA PROVA O PASSAT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ.

 

 

 • La inscripció es personal i intransferible, en el cas que algú participi amb una altre identitat l’organització prendrà mesures legals contra la persona infractora.

 

 • El preu de la Inscripció es de 80€ i inclou la participació a les quatre etapes. Es l’única modalitat d’inscripció.

 

 • Al web d’inscripcions apareixen dues pestanyes: Llicencies Espanyoles i Llicencies estrangeres(Llicencies no Espanyoles)

 

 • La participació serà per a ciclistes de 1r i 2n Nivell (FCIB). Que engloba des de Junior a Màster 60. Portaran el dorsal i chip que els faciliti l’organització. Hi haurà control de firmes abans de cada etapa, obrirà una hora abans d’iniciar la etapa i es tancarà 15 minuts abans de la sortida.

 

 • IMPORTANT: La recollida de dorsals i chips, es dura a terme ÚNICAMENT a la Plaça des Pou de Maria de La Salut dimecres 19/05/2021 en horari de 16 a 20 hores, serà imprescindible per recollir el dorsal haver entregat correctament la declaració responsable COVID, que s’enviarà per correu electrònic 10 dies abans de l’inici de la prova. No haver entregat aquest document suposarà la pèrdua de la inscripció.

 

 • Els participants que per un motiu justificat no puguin acudir, podran anomenar un responsable per recollir el seu dorsal, sempre que heguin emplenat correctament la declaració responsable COVID enviada per correu. En el cas que aquest responsable no sigui del mateix club, s’ha d’informar via correu electrònic a l’organització a info@plamallorca.com

 

 • La reunió de directors serà dimecres 19/05/2021 a les 19 hores a la Plaça des Pou de Maria de la Salut.

 

 1. Control de firmes

 

 • El control de firmes es realitzarà a la carpa habilitada per l’organització, a cada sortida d’etapa. Els ciclistes estan obligats a anar al control de firmes amb la indumentària ciclista amb el dorsal corresponent col·locat de manera adequada. I amb la llicencia federativa per tal de poder-se identificar al jurat tècnic del control de firmes.

 

 • COL·LOCACIÓ DORSALS + CHIPS: Etapes en ruta: 2 dorsals a la part inferior de l’esquena + placa bici amb chip a la tija del seient. Etapa CRI 1 dorsal a la part inferior de l’esquena + placa bici amb chip a la tija del seient. En cas que algun participant haguí hagut de canviar la bicicleta en el transcurs de la etapa, ho ha de notificar al jurat tècnic dins els 15 minuts posteriors a la arribada a meta.

 

 

 

 

 

 1. Lliurament de premis

 

 • Etapa: 1r, 2n i 3r de l’etapa absolut

                                               1r Junior absolut

                                               1a femina absoluta

 

* Després del premis d’etapa s’imposaran els mallots de líder de les generals.

 

 • General: 1r, 2n i 3r Clas. General absolut

1r Metes Volants absolut

1r Premi Muntanya absolut

1r Junior absolut

1a femina absoluta

 

*Important: tots els mallots disposen de l’espai reglamentari per l’adhesiu amb la publicitat del Club/equip, els clubs que disposin d’aquests adhesius, l’ han d’entregar a l’Organització a la reunió de directors de dia 19/05/2021. En cas que no es faci d’aquesta forma no es podrà posar l’adhesiu.

 

 • Premis en metàl·lic General absolut             General Júniors absolut

1r – 150 €                            1r – 100 €

2n – 125 €                            2n – 75 €

3r – 100 €                           3r – 50 €

Del 4t al 10è – 30 €

 

*IMPORTANT: Els premis en metàl·lic es pagaran una setmana després de haver finalitzar l’esdeveniment, els interessats, hauran d’enviar les seves dades bancaries a la direcció de correu electrònic info@plamallorca.com

 

 • Premis per nivells (Segons normativa FCIB) 1r, 2n i 3r d’etapa Nivell 1

1r, 2n i 3r d’etapa Nivell 2

1r, 2n i 3r general Nivell 1

1r, 2n i 3r general Nivell 2

 

 1. Sistema de puntuació

 

 • Meta volant: 3 punts al primer, 2 punts al segon i 1 punt al tercer.

 

 • Premi de muntanya: 3 punts al primer, 2 punts al segon i 1 punt al tercer, els finals en alt puntuaran doble a la línia d’ Arribada.

 

 • No hi ha bonificació de temps per la general a l’ Arribada.

 

 

 • Les classificacions generals es realitzaran sumant els temps de cada jornada dels qui completin totes les etapes. No hi ha bonificacions de temps a les arribades.

 

 • Els desempats es resoldran segons la normativa FCIB.

 

 1. Portadors de Mallots

 

 • Els ciclistes que encapçalin les generals portaran el mallot que els faciliti l'organització, sense retalls ni modificacions. Tots els mallots de líder de les diferents classificacions hauran de ser a primera línia del pilot per a la sortida.

 

 • Prioritat de mallots

 

En el cas que un participant sigui líder de dues o més classificacions, sols podrà portar un mallot, essent el següent classificat el qui el porti. Aquesta serà la prioritat:

 

 1. General individual                 (Mancomunitat Pla de Mallorca)              
 2. General fèmines (IB3)
 3. General juniors (Diario de Mallorca)
 4. General metes volants (Kubota Sant Joan)
 5. General muntanya (Sport & apps)

 

*En el cas que la general individual quedi sense cap fèmina , el mallot s’imposarà a la millor classificada de l’etapa, la qual el lluirà a la jornada següent.

 

 1. Cotxes d’equip

 

 • Cada equip participant pot dur al seu servei un cotxe d’equip, d’acord amb la normativa la FCIB a la caravana de cotxes. L’ordre serà en funció de la general individual, amb preferència als equips que tinguin llicència de Director esportiu.

 

 • A la CRI, no s’autoritzaran cotxes seguidors.

 

 1. Fets de carrera i/o podi

 

 • Els participants que es retirin de la cursa, ho han de comunicar-ho al jurat tècnic i si segueixen a la carretera llevar-se els dorsals de l’esquena.

 

 • En arribades planes, exceptuant la cronometrada, s'estableix una ”Zona d’esprint” situada en els darrers 3 Km. Els participants que pateixin caigudes, foradades o avaries mecàniques, dins aquesta zona, se'ls aplicarà el temps del darrer ciclista del grup dins el qual circulaven. Serà decisió del jurat tècnic aplicar o no aquesta norma.

 

 • IMPORTANT: NO ES PERMET BAIX CAP CONCEPTE TIRAR CAP TIPUS DE FEMS DE FORMA INTENCIONADA, JA SIA ORGÀNIC O NO. TIRAR FEMS DE FORMA INTENCIONADA SERÀ MOTIU DE SANCIÓ I/O EXPULSIÓ DE LA PROVA.

 

 1. Drets de l’organització

 

 • L’organització es fa responsable d’adequar tots els espais de Sortida i arribada segons la normativa sanitària vigent al moment de la celebració de l’esdeveniment i informar-ne dels protocols per megafonia. No es fa responsable, del compliment de les normes fora de les zones de l’esdeveniment.

 

 • L’organització te el dret d’expulsar i/o negar la participació a qualsevol participant, club o director esportiu que participi a la competició, si considera que aquest ha faltat al respecte a algun membre de l’organització, patrocinador o acte de l’esdeveniment.

 

 • L'organització no es responsabilitza dels accidents dels quals puguin ser causa o víctima els ciclistes de la cursa, ni dels deutes que contreguin.

 

 • L'organització exigirà la presència dels ciclistes guanyadors d'etapa o dels portadors dels mallots per als actes de podi. Al finalitzar l’etapa es cridarà per megafonia a tots els ciclistes que han de anar a la zona de Podi (Part del darrera del podi) per començar la cerimònia protocol·lària. IMPORTANT: Si el participant no es presenta perdrà el seu premi, trofeu o mallot.

 

 

 1. Tancament de control.

 

Es el 8% del temps invertit per el guanyador de l’etapa.

Important: Excepte en el cas que les forces de l’ordre estableixin un temps inferior, per garantir la seguretat de la prova.

 

 1. Casos no contemplats

 

 • Per a la resolució de qualsevol eventualitat que no sigui competència del Jurat Tècnic, cada club dels organitzadors, nomenarà un representant/portaveu.

 

 • Tots els casos no contemplats en aquest reglament es resoldran segons la normativa de la FCIB. La podeu consultar AQUÍ


Clàusula COVID-19 de inscripció i participació a activitats i competicions com a federat.

CONSENTIMIENTO INFORMADO DE APLICACIÓN EN ACTIVIDADES Y COMPETICIONES INCLUIDAS EN EL CALENDARIO DE LA RFEC

La crisis sanitaria del COVID-19 hace necesaria la adopción de una serie de medidas tendentes a cumplir los protocolos marcados por las autoridades sanitarias. El establecimiento y cumplimiento de las citadas medidas requiere de una serie de compromisos y formas de actuación por parte, fundamentalmente, de organizadores y participantes.

La lectura y aceptación del presente documento es condición indispensable para tomar parte en actividades y competiciones que como evento deportivo se desarrollen bajo la dirección de un organizador .

Como participante en el evento deportivo declara y manifiesta:

1.- Que es conocedor de las medidas de seguridad propuestas por la organización con ocasión de la crisis sanitaria del COVID-19.

2.- Que se compromete a cumplir las directrices o seguir las recomendaciones que se contengan en tal guía, así como las instrucciones que sean dadas por las autoridades deportivas o personal de organización presentes en la competición en relación con las medidas para evitar contagios por COVID-19 .

3.- Que se compromete a no acudir ni tomar parte en el evento o competición en el caso de que padeciese síntomas que pudieran ser compatibles con el contagio del COVID-19. Ello resultará extensivo, igualmente, a los casos en los que los síntomas fuesen sufridos por terceros con las que la persona participante tenga o haya tenido un contacto del que objetivamente pudiera derivarse uncontagio.

4.- Que, caso de tener conocimiento de estar afectado por el virus del COVID-19, se compromete a no acudir ni tomar parte en el evento o competición en tanto en cuanto las autoridades sanitarias no manifiesten que la participación no entraña un riesgo, bien para su persona, bien para el resto de los asistentes con los que pudiera tener contacto.

5.- Que, con los medios a su alcance, y en todo caso cuando se hayan dado circunstancias que lo aconsejen, se ha sometido a los test existentes para comprobar si está o ha estado contagiadopor COVID-19.

6.- Que tiene el conocimiento, acepta y asume que, en el actual estado, existe un objetivo riesgo de contagio de COVID-19 con las consecuencias que de ello se pudieran derivar para su persona en términos de salud o problemas que, incluso, pudieran ocasionarle la muerte.

7.- Que acepta que el organizador del evento adopte las medidas que se indican en su documento/protocolo/guía que tiene publicado en aras a establecer un razonable escenario de seguridad en la competición. En tal sentido, se hace constar que el organizador del evento, en el curso de la actividad o competición, podrá adoptar las medidas o decisiones que sean precisas en relación con el establecimiento o aplicación de las medidas que se contienen en su este documento publicada o cualesquiera otras que tuviesen por finalidad el dotar a la prueba de un entorno seguro en términos de evitar contagios por COVID-19.

8.- Que, en caso de resultar contagiado por COVID-19, exonera al organizador del evento, a la Federación Autonómica y a la RFEC de cualquier responsabilidad en relación con los posibles daños o perjuicios que pudieran derivarse para su persona.

9.- Que acepta que cuando se llegasen a adoptar medidas o decisiones por parte del organizador del evento con el objetivo de preservar la salud de las personas en el curso de la competición, no se podrán considerar incumplidas las obligaciones esenciales contraídas por éste, por lo que no se podrá exigir el pago de cantidades, indemnizaciones o devolución de precios o importes en concepto de inscripción o derechos de participación o costes en que hubiese incurrido el o la deportista y/o su club.

10.- Que acepta que si se mostrase por su parte una conducta o comportamiento de inobservancia o incumplimiento de las órdenes e instrucciones del personal de organización en relación con las medidas de seguridad evitar contagios por COVID-19, podrá ser objeto de exclusión o descalificación del evento por decisión de quien actúe como autoridad deportiva (árbitros o responsables de la organización).

11.- Que acepta que las medidas de carácter deportivo expuestas en el  apartado anterior se entienden sin perjuicio de otras responsabilidades que aquel o  aquella pudiera llegar a asumir ante las autoridades competentes (incluidos los órganos disciplinarios federativos) como consecuencia de una conducta o comportamiento de inobservancia o incumplimiento de las órdenes e instrucciones que sean de aplicación, bien en el ámbito deportivo-federativo,  bien en otros ámbitos diferentes.

Nota: Estas medidas son orientativas y provisionales, se adaptarán a las disposiciones y recomendaciones de las autoridades sanitarias vigentes en el momento del evento, con seguimiento continuo de las medidas adoptadas por la OMS y el Ministerio de Sanidad para reducir el riesgo general de transmisión.


www.leisuremallorca.es

Paquets Hotel + Inscripció

Descobreix amb Kumulus Leisure els paquets d'hotel + inscripció que posam a la teva disposició.